Vrei Să Joci Fotbal Ca Pro? Check Out Aceste Sfaturi!

Îți place fotbalul? Îți dorești să fii mai bun la jocul tău? Fotbalul este un sport foarte exigent fizic. Trebuie să fii rapid în picioare și să gândești repede cu capul. Acest articol va vorbi despre unele strategii care vă pot ajuta perfect jocul de fiecare dată când sunt pe teren.

Un lucru important de a practica atunci când este vorba de fotbal este buna echipa de comunicare. Comunicarea cu echipa ta este vitală pentru bătaia celeilalte echipe. Trebuie să fie toate în măsură să comunice care se întâmplă în cazul în care rapid și eficient, și aveți nevoie pentru a le spune atunci când doriți mingea, astfel încât să le puteți oferi sprijin.

Partea din va lovi cu piciorul este crucială în fotbal. Dacă lovești prea sus pe, nu va merge prea departe. Pe de altă parte, lovind partea de jos a mingii va face doar să meargă ridicat în aer. Cel mai bine e să țintești spre mijloc.

Ar trebui să încerci mereu să găsești modalități prin care poți surprinde echipa adversă. Jucători calificați de fotbal va fi capabil de a Spot rapid joacă faci, și dacă faci același joc de peste si peste din nou, ei le va prezice de fiecare dată. Face ceva diferit ca alunecare mingea peste la cealaltă parte a câmpului, sau lovi cu piciorul înapoi în spatele tău pentru a evita aceste apărători vin la dumneavoastră prea repede.

Atunci când practica dribling înființat un traseu obstacol. Acest curs se poate face prin utilizarea conuri de plastic plasate aproximativ doi metri în afară. Apoi tese în și în afara cursului obstacol folosind tehnica dribling. Această practică vă va învăța să țese în jurul altor jucători păstrând în același timp controlul mingii.

Este necesar pentru tine purta pantofii dreapta, atunci când sunt pe terenul de fotbal. Pene de fotbal sau pantofi de rulare nu fac clasa. Purtarea pantofi greșit va provoca leziuni pentru tine sau alți jucători.

Dacă sunteți lovind mingea și observați pe cineva care rulează spre tine, nu intrați în panică. Există o metodă foarte simplă de a le evita. În primul rând, lovi cu piciorul mingea la o parte a corpului. Odată ce faci asta, lovește repede mingea în cealaltă parte. Dacă faci acest lucru destul de repede, va evita adversarul tău și să fie în fața lor. Ca rezultat, veți fi mai bine pregătiți să înscrie.

Analizați jocul imediat după fiecare joc. Aduceți un notebook la joc și scrie informații pertinente, ar fi cât de multe fotografii ai luat, de câte ori ai marcat, cât de multe au mers de mare și dacă se pare să fie întotdeauna de fotografiere într-o parte sau alta. Prin păstrarea unui record scris, veți începe să observați modalități de a îmbunătăți jocul.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Fotbalul este un sport care necesită excelență în abilități fizice și mentale. Acest articol vorbește despre unele tehnici care sunt populare cu jucători profesioniști. Încercați-le pe teren pentru a vedea dacă acestea lucrează pentru tine. Prin urmare, o parte din acest sfat, puteți lua jocul până la nivelul următor.