Sunteți Interesat în învățarea Să Joace Fotbal? Citiți Mai Departe

Fotbalul este interesant pentru tine? Cât de mult v-ar bucura știind unele dintre cele mai mari sfaturi utilizate de către profesioniști? Mulți oameni din întreaga lume iubesc fotbalul, dar pentru a deveni cu adevărat investit în joc, trebuie să știți cât mai multe despre ea posibil. Următorul articol vă va ajuta să înțelegeți mai bine jocul de fotbal.

Amintiți-vă că aveți un rol în echipă, fie că sunteți un creator de jocuri naturale sau nu. Unii oameni pur și simplu fac lucrurile să se întâmple pe teren. Dacă nu aveți acest talent, puteți acționa ca un sprijin pentru cei care au abilități diferite decât tine. Află care e rolul tău și joacă-te cu puterile tale.

Dacă încercați o trecere scurtă, doriți întotdeauna să utilizați talpa piciorului. Dacă treci de o distanță lungă, trebuie să lovești mingea cu fața la picior, lângă șișoare. Acest lucru va da mingea mai mult de unitate.

Acesta poate fi destul de evident, dar trebuie să păstreze ochii pe în orice moment. Acesta este un joc rapid-paced și mingea ar putea merge de la o persoană la alta destul de repede. Pierzând mingea, le permiți celeilalte echipe o șansă mai bună de a înscrie.

Întotdeauna uita-te pentru o trecere ușoară puteți face la un jucator care este deschis. Nu încercați să treacă mingea la cel mai bun jucator de pe echipa în cazul în care acestea nu sunt într-o poziție bună. Nu ezitați să facă o trecere la un jucător fără experiență, dacă acestea sunt larg deschise.

Atunci când se iau o lovitură de pedeapsă, asigurați-vă că utilizați interiorul piciorului. Acest lucru se datorează faptului că aveți mai mult control pe interiorul piciorului. Atunci când se iau lovitura de pedeapsă ia-ți timp pentru a alinia și apoi lovi cu piciorul cu forța controlată spre exteriorul obiectivului.

Este important de a practica joc de fotbal la domiciliu în timpul liber, nu doar în timpul practicilor. Face exerciții și practicarea manipularea mingea va ajuta atunci când este timpul pentru jocuri. Punerea o plasă în curte pentru a practica goluri de fotografiere poate fi foarte util pentru a perfecta că împușcat dificil.

Discutați cu colegii de echipă în timpul unui joc. Nimic nu este mai rău decât a comunica greșit o piesă de joc pentru echipa ta, care are ca rezultat în altă echipă obtinerea mingea. Dacă sunteți preocupat de faptul că cealaltă echipă poate afla ce joc veți utiliza, configurați nume de cod pentru diferite piese.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Încrederea dumneavoastră ar trebui să fie amplificată după citirea acestui articol. Deși aveți încă mult mai mult pentru a afla mai multe despre joc, face uz de acest sfat merge înainte. Practica în mod constant, și să continue să învețe, în scopul de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de fotbal.