Sfaturi Utile Pentru Entuziast Fotbal

Subiectul fotbalului poate fi ușor de înțeles cu ajutorul acestui articol. Ești întotdeauna capabil să învețe ceva nou și să învețe noi trucuri. Acum este momentul pentru a învăța și în următorul articol există multe intuiții mare pentru a vă ajuta să devină un jucator mai bun.

Intreaba-te ce poti face pentru a ajuta echipa ta. Dacă sunteți unul dintre cei mai calificați jucători de pe teren, preia conducerea și acționează ca un creator de joc. În cazul în care alți jucători sunt mai calificați și experimentați decât tine, puteți fi mult mai util prin sprijinirea lor.

Este crucial să dezvolți un bun simț al orientării în fotbal. Posibilitatea de a vedea întregul joc și având o bună orientare în timp ce joacă este greu. Știu unde adversarii și colegii de echipă sunt în scopul de a obține o perspectivă mai bună. Acest lucru vă ajută, de asemenea, mai bine planul următoarea mutare.

Când sunteți în controlul mingea de fotbal, întotdeauna doriți să vă asigurați că-l scut de la jucători opuse. Păstrați-vă între și jucătorul încearcă să-l fure departe. Dacă nu creezi un scut, lași mingea vulnerabilă să fie furată.

SSUCv3H4sIAAAAAAAEAJ2RTY7DIAyF9yP1DhHrRGpS8jdXqWbhAEmtpmEEpKOqyt0LIUhez473PWz8zPv0lWVsAIuCfWfvoLzGeV6tM+BQLx6f84MriU4bhDnAwLbdYdaBW62yocWBBDg1+bsRHvXpnWvUWTJ201d4i7GcMLsOO0toy/9dGQ8/KQpMahGvfWASxKhZQQxyjVfZ/c8p86DRniiVJhpWiZqkfGoBcyi4kM6/BgUuEynT7qYM3ZhfuX4QsGi3T3IEY9KvNMjyUrZt1/Cqq0p+bvq+Z+kbtLijpLPGn7mht8yLcJShE+dQwziKQtYjFLxr62LohCoqaCQIPvBSln6D2wcMmww3JgIAAA==

Atunci când practica fotbal, încercați întotdeauna să practice cu jucători care sunt mai calificați decât tine. Acest lucru vă va ajuta să câștige experiență, în timp ce provocare-te pentru a juca mai bine. Jucătorii mai în vârstă vă pot ajuta, de asemenea, să vă ghideze și să vă ofere sfaturi pe care le-au învățat de-a lungul anilor pentru a vă întări jocul.

Dacă sunteți un părinte sau antrenor, nu striga nimic la un jucător în timp ce acestea au controlul mingea. Acest lucru poate distrage atenția lor și să le facă orbecăi un pic. Cel mai bun lucru de făcut este să le permită să facă plata, apoi să le încurajeze să facă mai bine dacă nu a fost făcut bine.

Câștigătoare începe cu dreptul de gândire. Când crezi în echipa ta, ai încrederea necesară pentru a face trece și a lovi cu piciorul goluri. Păstrarea o atitudine pozitivă și aplauze echipa ta va ajuta echipa ta reuși.

Când îți folosești capul pentru a lovi mingea, vrei să-ți folosești fruntea. Aceasta este partea mai puternica a capului, si este cel mai eficient joc. Folosind partea de sus a capului poate răni și provoca amețeli. Și bineînțeles că nu-ți folosești partea din spate a capului. Acest lucru poate lua unele practici pentru a obține în jos!

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Să joci fotbal înseamnă să fii un jucător mai bun pe teren. Deși este un sport de echipă, abilitățile dumneavoastră individuale va ajuta pentru a beneficia echipa ca un întreg. Știind că nu sunteți doar în ea pentru tine, utiliza sfatul care a fost furnizat pentru tine, astfel încât să puteți aduce un joc mai bun!