Este Soccer Scopul Tau? Ai Nevoie Pentru A Citi Acest

Cât de multe știi despre jocul de fotbal? Dacă doriți să aflați mai multe despre acest sport minunat, atunci acest articol este aici pentru a vă asista. Sunteți sigur de a afla unele informații utile pe care le puteți utiliza pe teren. Păstrați lectură, astfel încât să știți puteți obține mai bine.

Recunoaște că modul în care trece mingea la altcineva are sens. De exemplu, o trecere greu indică un sentiment de urgență, și poate spune jucătorului că cineva vine pe ele. Un soft Pass indică adesea că doriți ca jucătorul să se retragă spre tine un pic. Poți spune multe pe teren, chiar și fără cuvinte.

Când vine vorba de a învăța lovituri de pedeapsă, practica face perfect. Practică un tip de lovitură până când devine a doua natură și apoi trece la următorul tip de lovitură și practică până când devine prea natura a doua. Continuați practicarea diferite stiluri lovind până când aveți cel puțin 6 lovituri pe care le puteți utiliza atunci când lovind o lovitură de pedeapsă.

Învață să dribleze eficient. Pentru a menține mingea în control în orice moment, ține mingea aproape de tine și atingeți ușor mingea folosind interiorul și în afara picioarelor. Ține-ți ochii pe pentru cele mai bune rezultate și de a proteja mingea prin utilizarea corpului pentru a menține adversarii departe.

Când fotografiați mingea, asigurați-vă că nu sunt utilizați degetele de la picioare. În schimb, utilizați șișurile atunci când fotografiați mingea. Pentru a trage în mod eficient mingea, punctul de degetele de la picioare în jos și grevă mingea cu șișurile pe piciorul lovind. Asigurați-vă că degetele de la picioare sunt îndreptate în jos, dar ele nu ating solul.

Este important să rețineți că fotbalul este un efort de echipă. În timp ce acesta poate fi destul de tentant pentru a lucra la a face obiective toate pe propriul dvs., aveți nevoie pentru a lucra la trecerea mingea la alții. Acest lucru va face sa se simta mai prietenos față de tine, și de a crește șansele ei vor reveni favoarea.

Condiționarea este una dintre cele mai importante părți ale oricărui sport. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de fotbal. Fotbaliștii aleargă mult; prin urmare, construirea stamina dumneavoastră de rulare face parte dintr-un program eficient de condiționare de fotbal. Atunci când rulează, a alerga la un ritm lent de echilibru, apoi face o explozie de 30 de secunde de rulare cât de repede poți. Repetați acest proces pe toată durata rulării.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Acum, că ați aflat unele abilități necesare pentru a îmbunătăți jocul, sunteți gata să ia măsuri. Gândiți-vă la sfatul care a fost afișat în fața dvs., astfel încât să vă puteți ajuta echipa. Fotbalul este distractiv și plină de satisfacții, dar este un sport calificat, care necesită atenția dumneavoastră.