Doriți Răspunsuri La întrebările Dumneavoastră De Fotbal? Citeste Acest

Dacă fotbalul este ceva ce doriți să învățați despre, atunci acesta este cel mai bun loc pentru a fi. Dorinta ta de a deveni un jucator mai bun te-a condus la acest articol, și vei învăța unele sfaturi mare. Păstrați lectură pentru a descoperi să stimuleze jocul joc talente.

Un lucru important de a practica atunci când este vorba de fotbal este buna echipa de comunicare. Comunicarea cu echipa ta este vitală pentru bătaia celeilalte echipe. Trebuie să fie toate în măsură să comunice care se întâmplă în cazul în care rapid și eficient, și aveți nevoie pentru a le spune atunci când doriți mingea, astfel încât să le puteți oferi sprijin.

Nu cred că pentru că ai trecut mingea de fotbal nu se poate ajuta cu piesa. Urmați coechipier care ați trecut mingea la și dau seama unde vă puteți poziționa pentru a ajuta. Un mare jucator va trece înapoi la tine, dacă au nevoie de asistență.

Când vezi un coechipier într-o poziție bună, treci mingea repede. După ce treci, du-te în poziția de teren bună. Treci în fața blocante, astfel încât colegul tău poate trece cu ușurință mingea înapoi la tine sau la un alt coechipier care este într-o poziție mai bună.

Pentru a face tranziția de la primirea mingea la conducerea mai fluid, nu capcana sau opri mingea complet. În schimb, ca mingea se apropie, scopul de a face contactul cu partea de sus sau de mijloc a mingii, apoi atingeți-l în direcția în care doriți să meargă și să continue să manevra în jos pe teren.

Întotdeauna să fie gata pentru a primi mingea. Tu ar trebui să fie axat pe în orice moment și să încerce prezicerea care jucătorul va trece la. Prezicerea a ceea ce face un jucător va deveni mai ușor pe măsură ce te obișnuiești să joci cu aceeași echipă. Adresați-vă pentru, dacă sunteți în cea mai bună poziție.

Să controlezi o e greu de controlat. Ar trebui să încercați pentru trece scăzut și apoi bici mingea brusc, dacă trebuie să obțineți mingea la un coechipier din cauza apărătorilor din sens opus. Puteți folosi bile lofted dacă doriți să faceți o pasă lungă la un jucător care este într-o zonă goală.

Când jucați fotbal, mutați mingea mai mult decât corpul. Acest lucru vă poate ajuta să Economisiți energie. Dacă sunteți difuzate în jos pe teren frecvent, veți fi obosit devreme în joc. Țineți minte că mingea întotdeauna se mișcă mai repede decât tine. E mai bine s-o miști mai repede decât să te miști cu ea. Economisi energie pentru atunci când aveți nevoie pentru a rula.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Te simți mai bine echipat acum? Poate fi folosit pentru a ajuta jocul tau? E timpul să începem! Exersează ce ai învățat aici pe teren. Există multe de învățat, astfel încât să continue să practice și să păstreze învățarea.